Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Seleziona una pagina:
Altre Info
Read More
CASA SIMONE CASA SIMONE CASA SIMONE CASA SIMONE CASA SIMONE CASA SIMONE

CASA SIMONE

PROGRAM:
Outfitting of an apartment in a historical building
LOCATION:
Ceva (CN), Italy
DATES:
2012
CLIENT:
Privato
AREA:
340 mq
STATUS:
Complete
TEAM:
PAT.
Stefano Veglia / lighting design

MORE INFO

A big apartment in a historical building has been adapted to be occupied by a single man and his collection of bicycles, surf boards, old computers and miscellaneous memorabilia. A big island kitchen is placed in the middle of the living room. It was custom designed, fitting the grandmother’s old marble washbasin on the base of a Boffi kitchen. The wide dressing room is fitted to great effect with an economic system of steel cables, rough OSB planks and stone counterweights, reminiscent of the passion of the client for alpine and nautical sports.